SNOEPJES & TRAINERS

WOOLF

De Woolf Snacks zijn speciaal ontworpen voor honden van alle soorten en maten. De Snacks zijn gemaakt van 100% hoogwaardige eiwitbronnen om de hoogste kwaliteit en de beste voedingsinname te bieden. Eénmaal gekookt, wordt de Woolf-snack verpakt zonder chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen.

ESSENTIAL FOODS

Super ruikende zachte snoepjes. Koud geperst en graanvrij recept! De kleine stukjes ( 1-2cm) zijn soft trainers.

RIVERWOOD

De hondensnacks van Riverwood zijn een onweerstaanbare lekkernij voor iedere hond. De snacks zijn op ambachtelijke wijze gedroogd, zijn 100% natuurlijk en dragen bij aan het reinigen van het gebit en het gezond houden van het tandvlees. Ze vormen het ideale tussendoortje of beloning voor volwassen honden van alle rassen.

SANA DOG

Sana Dog is een in Europa gevestigde fabrikant van premium luchtgedroogde en semi-moist hondensnacks. Alle gebruikte ingrediënten zijn natuurlijk, vrij van kunstmatige toevoegingen, tarwe, maïs, soja, smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ze zijn ook gluten- en graanvrij. Al hun producten zijn gemaakt met puur vlees van topkwaliteit van de Europese markt. Steeds met één enkele eiwitbron, dus ook hypoallergeen en als eliminatie in te zetten.

CARNILOVE

De Carnilove Soft Snack, meat Jerkey & crunchy snoepjes zijn heerlijke snacks voor jouw hond, met vers vlees/vis en kruiden! Deze smakelijke traktatie zal al gauw de favoriet van jouw hond worden. De snacks zijn graanvrij.

AKYRA

Akyra biedt een uitgebreid assortiment aan met gezonde & natuurlijke trainingssnoepjes om je hond lekker en verantwoord te belonen. Of je nu gaat wandelen, naar de hondenschool gaat, wedstrijden doet, thuis wil trainen, of gewoon lekker wil verwennen… deze snoepjes zijn ideaal. Deze producten bestaan voor de volle 100% uit gedroogde dierlijke “delen”. Al deze snacks worden zorgvuldig op lage temperatuur luchtgedroogd zodat ze zoveel mogelijk voedingswaarde behouden, maar toch lang houdbaar zijn op kamertemperatuur. In dit productieproces worden in geen geval toevoegingen gedaan van smaakstoffen, bewaar- en vulmiddelen.

SOOPA HEALTHY BITES

Deze gezonde vega hondensnacks zijn graanvrij, hypoallergeen en vol met 100% natuurlijke, gezonde ingrediënten. Ze zijn door het lage eiwit- en vet% o.a. geschikt voor honden met overgewicht, allergieën, pancreatitis, nierproblemen, slechte weerstand,… Maar ook voor gezonde honden is dit een gezond alternatief.