KATTENBROKKEN

ESSENTIAL FOODS

LITTLE LION

Als het gaat om het vinden van de beste kwaliteit kittenvoer, dan is Essential Little Lion een uitstekende keuze. Deze maaltijd biedt een uitzonderlijke voedingswaarde die voldoet aan alle behoeften van opgroeiende kittens.

THE JAGUAR

Een graanvrije maaltijd, met nagenoeg dezelfde ingrediënten als wat uw kat in het wild gegeten zou hebben.

Essential the JAGUAR is de  optimale voedingssuggestie voor katten in alle maten en rassen. Zoals altijd ligt de nadruk op de premium kwaliteit van de ingrediënten. Dit unieke recept bestaat voor 80% uit vrije uitloop kip, vrije uitloop Gressingham eend, Schotse zalm, forel en eieren. We zijn ervan overtuigd dat zelfs de meest kieskeurige katten ons enthousiasme voor Essential the JAGUAR met ons zullen delen.

THE PANTHER

Essential the PANTHER is een complete graanvrije maaltijd speciaal afgestemd op gesteriliseerde, senior en te zware katten. Deze heerlijke maaltijd bevat vers bereide zalm en witvis, gedroogde zalm, koolvis en haring, evenals vitaminen, mineralen en essentiële vetzuren. De ingrediënten in deze maaltijd zijn van de hoogste kwaliteit, zodat uw kat alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft om actief en gezond te blijven. Essential the PANTHER is een heerlijke en voedzame graanvrije voeding die speciaal is afgestemd op katten van alle leeftijden en groottes.