KVV (Kant en klaar vers vlees)

TAMMENGA

Tammenga vleesmixen worden met de grootst mogelijke zorg bereid. Alle producten worden door het bedrijf zelf verwerkt wat garant staat voor een zeer hoge kwaliteit. Het vlees is supervers en komt van dieren die ook goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. Dit allemaal om uw hond een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd te geven.

De vleesmixen bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn glutenvrij. Ze bevatten 70% spiervlees, 15% gemalen bot en 15% organen.

Het vlees wordt verpakt in gemakkelijk te openen (en weer te sluiten) kunststof bakjes met deksel en is verkrijgbaar per 500 en 1000 gram, en voor grootverbruikers zijn er dozen van 5kg (4 blokken van 1250gr). Alle varianten zijn bij ons verkrijgbaar.

KIVO

Kivo verse vleesmaaltijden zijn gebaseerd op de werkelijke behoefte van jouw hond waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. Daarnaast zijn de hoogwaardige grondstoffen afkomstig van vlees geschikt voor humane consumptie.

De juiste verhouding in spiervlees (65%), orgaanvlees (20%) en bot/karkas (15%) zorgt ervoor dat uw hond of kat een gezond leven kan leiden.

Er is een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in ons assortiment.

WOLF’S MENU

Wolf’s Menu® is een complete, makkelijk verteerbare en vriesverse natuurvoeding voor honden. Het diepvriesvlees biedt een uitgebalanceerde natuurvoeding met 70-85% vlees (helft spiervlees, helft organen).

Wolf’s menu bevat uitsluitend ingrediënten van hoge kwaliteit van hoofdzakelijk lokale producenten. Voorts bevat deze KVV 0% granen en zijn ze verkrijgbaar in handige schijfjes van 50 gr. Wolf’s Menu diepvriesvlees bevat geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen noch toegevoegde smaakstoffen.

PURE INSTINCT

Pure Instinct gekookte vleesmixen bestaan uit vers paardenvlees, paardenorganen, verse groenten, rijst, vetten (paardenvet, zonnebloemolie en zalmolie), eierschaalpoeder en een premix (vitaminen en mineralen) speciaal voor gekookte voedingen.

Het vlees en de organen worden vers gemalen en worden samen met de overige ingrediënten in de darm geperst. Deze wordt vervolgens langzaam gegaard in een grote kookketel. De maximale bereidingstemperatuur is 90°C. Hierbij blijven alle vitaminen/mineralen intact en blijven de vetten stabiel.

Omdat deze maaltijd gegaard is gebruikt men geen botten. Om de aanvoer van voldoende Calcium toch te garanderen werd gekozen voor eierschaalpoeder.

Waarom een kookmaaltijd?

In bepaalde gevallen is een rauwe- of brokvoeding niet gewenst

Wat zijn de voordelen?

  • Licht verteerbaar
  • Te gebruiken bij een auto-immuunziekte
  • Konijn mix ideaal voor voedselallergieën

Ideaal bij huidproblemen.