Kathleen

Zaakvoerster

Hallo, ik ben Kathleen. Samen met mijn man Peter en mijn dochters Britt en Robin wonen we in het landelijke Kasterlee. Ons ganse gezin is gek van dieren en van honden in het bijzonder: Britt is dierenartsassistente, Robin is hondentrimster en ikzelf baat Natural Food For Dogs uit, een speciaalzaak in natuurlijke hondenvoeding. Onze drie honden, de mixjes Flukky en Ozzy en poedel Milo, maken ons gezin compleet.

Honden zijn altijd een rode draad geweest in mijn leven.

Toen mijn oudste dochter Robin afstudeerde als hondentrimster en een zaak aan huis begon, was er nog ruimte over. Ik overwoog daarom mijn eigen winkeltje te beginnen, maar twijfelde. Met de steun van mijn man en mijn vriendin, die zelf twee grote winkels met natuurlijke honden- en kattenvoeding uitbaat, heb ik de sprong gewaagd en mijn droom waargemaakt: een eigen hondenspeciaalzaak aan huis.

Op 15 december 2019 openden we beide zaken. De winkel doopten we ‘Natural Food For Dogs’ en het hondentrimsalon ‘Chien Chic’.

De winkel hebben we een warme en gezellige uitstraling gegeven zodat honden en baasjes, groot en klein, zich welkom en thuis voelen.

Als hondenliefhebbers willen we natuurlijk niets anders dan het allerbeste voor onze trouwe viervoeters. We willen dat ze gezond zijn, gelukkig zijn en een lang leven leiden. Een belangrijk aspect van de gezondheid van je hond is de voeding die hij krijgt.

Bij ons streven we naar een gezonde en natuurlijke voeding voor iedere hond. We geloven dat het gebruik van gezonde en natuurlijke ingrediënten veel problemen kan voorkomen en bijdraagt aan een gezonder leven voor jouw hond. We staan dan ook achter alle producten die we in onze winkel aanbieden.

We hechten veel belang aan het persoonlijk contact met onze klanten, want een optimale voeding samenstellen voor je hond is niet altijd makkelijk. We weten dat elke hond uniek is, met zijn eigen persoonlijkheid, gewoontes en behoeften. Vanuit onze ervaringen helpen we je met de gepaste adviezen over welke producten het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie.

Viervoetige klantjes met een blinkende, gezonde vacht in mijn winkel ontvangen, zien dat ze zich goed in hun vel voelen na ons advies, geeft me altijd een enorm goed gevoel. Als ik dan zowel de honden als hun baasjes vrolijk zie, ben ik trots op wat ik doe.

Kathleen.