Professionele vachtverzorging

Bel voor een afspraak

OPENINGSUREN

Van maandag tot en met vrijdag

Enkel op afspraak

Zaterdag, zondag en feestdagen

Gesloten

Robin

Hondentrimster

 

Ik ben Robin en ben gediplomeerd hondentrimster. Door mijn kennis over gedrag kan ik honden ‘lezen’, wat een groot voordeel is in mijn beroep. Ik vind het belangrijk om uw viervoeter op een rustige en ontspannen manier te behandelen, zodat hij/zij zich op zijn/haar gemak voelt tijdens de trimbeurt. Daarom neem ik ruim de tijd om uw hond te leren kennen.

Tijdens mijn studies dierenzorg ontdekte ik dat ik dolgraag met honden werkte. Vooral vachtverzorging en hondengedrag boeiden me. Daarom specialiseerde ik me in honden trimmen. Mijn liefde voor honden is nu een ware passie.

Ik ben opgegroeid tussen verschillende hondenrassen en als dochter van een kynologisch gedragstherapeut heb ik veel over gedrag van honden opgestoken. Iedere hond behandel ik met veel liefde en respect, alsook besteed ik enorm veel aandacht aan zorg en welzijn.

Na mijn studies heb ik mijn eigen hondentrimsalon geopend, naast de winkel van mijn moeder, ‘Natural Food For Dogs’.

Omdat ik een goede verzorging en kwaliteitstrimwerk hoog in het vaandel draag, werk ik met de natuurlijke shampoos van ‘Nature’s Specialties’.

In overleg met het baasje zoek ik de meest passende wijze om zijn/haar hond te verzorgen en te trimmen.

De complete vachtverzorging bestaat onder andere uit wassen, drogen, borstelen, knippen en scheren, nagels knippen en oren reinigen. Na afloop van de behandeling ziet uw hond er niet alleen fantastisch uit, maar voelt hij of zij zich ook heerlijk fris en schoon.

Bent u benieuwd naar wat mijn trimsalon voor uw hond kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak. Bij ‘Chien Chic’ bent u verzekerd van een professionele vachtverzorging met veel aandacht voor het welzijn van uw trouwe viervoeter.

 

Ik hoop jou en je hond snel te ontmoeten. Tot binnenkort?

Robin