GEDROOGDE SNACKS

AKYRA

Alle producten bestaan voor de volle 100% uit gedroogde dierlijke “delen”. Al deze snacks worden zorgvuldig op lage temperatuur luchtgedroogd zodat ze zoveel mogelijk voedingswaarde behouden, maar toch lang houdbaar zijn op kamertemperatuur. In dit productieproces worden in geen geval toevoegingen gedaan van smaakstoffen, bewaar- en vulmiddelen. Akyra heeft een aanbod van zeer uiteenlopende diersoorten, wat maakt dat de snacks ook perfect geschikt zijn voor dieren met allergieën of intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of dierlijke eiwitten. Heel wat van de producten zijn daarom ook hypoallergeen, bvb. paard, konijn, hert of zelfs kameel.

RIVERWOOD

De Riverwood gedroogde hondensnacks zijn een echte lekkernij voor iedere hond. De snacks zijn 100% natuurlijk en worden op ambachtelijke wijze gedroogd door meesterslagers. Niet alleen kun je jouw hond lekker verwennen, de kauwsnacks dragen ook nog eens bij aan een gezond gebit. Dit maakt de Riverwood kauwsnacks het ideale tussendoortje voor volwassen honden van alle rassen.

PETS BEST

De missie van Pets Best is om de hoogste kwaliteit gedroogde snacks voor honden te leveren. Ze zitten al 15 jaar in het vak en weten wat er nodig is. Ze werken samen met toonaangevende fabrikanten uit Duitsland en Europa, zodat de producten 100% natuurlijk blijven en de handelsroutes zo kort mogelijk worden gehouden om zo de CO2-uitstoot te verminderen.