HONDENBROKKEN ESSENTIAL FOODS

ESSENTIAL FOODS

Essentials van Essential Foods is een gamma van unieke graan- en glutenvrije maaltijden. Het oude gezegde “je bent wat je eet” gaat ook op voor onze honden. In dat opzicht biedt Essentials dezelfde kwaliteit als rauw voer. Essentials werd ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig voer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen. Zo bereik je het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid. Om deze ambities waar te maken zijn de ingrediënten en de samenstelling van Essential Foods van zeer hoge kwaliteit.

Essentials bevat 70-75% vlees (waarvan minstens de helft vers) en 25% groenten, bessen, zaden, kruiden, fruit, vitaminen en mineralen. Het wordt bereid op een temperatuur van 90°C om de voedingswaarde van alle verse ingrediënten te behouden. Als bewaarmiddel is er rozemarijn gebruikt.

Essentials is gedragsmatig geoptimaliseerd voer (GGV). GGV sluit aan op het natuurlijke dieet van de hond en zorgt ervoor dat uw hond een stabiele suikerspiegel ontwikkelt. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag en de lage bereidingstemperatuur verzekert de beste voedingswaarden voor uw hond. De bessen, zaden en kruiden simuleren de maaginhoud van een prooi.

Aanbevolen hoeveelheid

Bereken hier de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Portiecalculator

Of download en print de voedingsschema’s:

Om de pdf-documenten te openen gebruik je best Acrobat Reader DC

Essential The Beginning

Small & Large breed

The Beginning werd specifiek ontwikkeld voor pups en jonge honden die als volwassen hond minder dan 15 kg zullen wegen.

The Beginning large breed is ideaal voor pups en jonge honden die als volwassen hond zwaarder zullen wegen dan 15 kg. De samenstelling van dit voer richt zich specifiek op de gevoelige groeifases die grotere honden doormaken.

Essential Estate

Hert en Lam

Estate Living is bereid met Welshe vrije uitloop lammeren en Schotse Edel- en damhert, scharrelkip en ei. Deze voeding is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden met een normale hoeveelheid beweging.

Essential Superior Living

Kip en Eend

Superior Living is bereid met verse en gedroogde scharrelkip, vrijlopende eend, Schotse wilde en verantwoord gekweekte zalm, Salisbury regenboogforel en vers ei. Deze voeding is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden met een normale hoeveelheid beweging.

Essential Nautical living

Hoog in omega 3

Nautical Living is gemaakt van Schotse Salisbury regenboogforel, verse en gedroogde Schotse wilde en verantwoord gekweekte zalm, haring, seizoenvis en vers ei. Deze voeding is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden met een normale beweging;

Heeft je hond last van jeuk of een matte vacht? Nautical Living bevat erg veel OMEGA-3 vetzuren die kunnen bijdragen aan het verhelpen van huid en vachtproblemen.

Essential Hihgland Living

Kalkoen

Highland Living is bereid met Norfolk black kalkoen, Aberdeen Angus beef, wilde vogels zoals duif en partrijs en Schotse zalm. Deze voeding is geschikt voor honden van alle rassen met een normale hoeveelheid beweging.

Highland living bevat geen kippen of aardappelen.

Essential Contour

Voor gewichtsproblemen

Contour is gemaakt van verse en gedroogde scharrelkip en eend, Schotse verantwoord gekweekte zalm en Salisbury regenboogforel en verse eieren

Contour is een volledige maaltijd speciaal ontwikkeld voor:

  • honden met overgewicht of die blijvend naar overgewicht neigen
  • gecastreerde of gesteriliseerde honden.

Essential Older

voor de Senior

Older is een volledige maaltijd specifiek voor oudere honden, gemaakt met 78% verse en gedroogde Britse scharrelkip en vrijlopende eend, Schotse Salisbury regenboogforel en verse eieren.

Aangevuld met groenten, zaden, bessen, fruit, vitaminen en mineralen en kruiden die helpen bij:

  • verbeteren van de hersenfunctie
  • verhoging van het energieniveau
  • versterken van het immuunsysteem
  • verminderen van ontstekingen
  • verbeteren van de spijsvertering

Essential Older is ook rijk aan glucosamine, chondritine en MSM uit natuurlijke bronnen voor gewrichtsondersteuning.

Essential Stamina

Voor de energieke hond

Stamina is gemaakt van verse en gedroogde Britse scharrelkip en vrijlopende eend, Schotse verantwoord gekweekte zalm en Salisbury regenboogforel, en verse eieren.
Stamina is een unieke, hoogenergetische maaltijd die specifiek ontwikkeld is voor honden met een zeer veeleisende levensstijl of leefsituatie. Stamina kan gedurende een korte periode of voor vast worden gevoerd.
Ook geschikt voor honden die naar ondergewicht neigen.