KAUWEN

WOOLF EARTH NOOHIDE

Woolf Earth Noohide is een smakelijke en geurige traktatie in 6 verschillende smaken: rund, lam, eend, konijn, zalm en tonijn. Het is een taaie kauwstick gemaakt van 100% natuurlijke gelatine en vlees. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten S, M, L en XL en geschikt voor alle honden klein en groot. Ideaal om de kauwspieren te versterken en de tanden te poetsen.

De producten zijn niet chemisch behandeld en zijn volledig natuurlijk, er zijn geen additieven of suikers toegevoegd.

HAPPY TAILS RAUH

Dit volledig natuurlijk product wordt volgens een traditionele techniek met de hand gemaakt.

Rauh Eland wordt gemaakt van de huid van de ‘Nordic’ Eland, de ‘koning’ van het woud uit het hoge noorden van Finland. De huid van deze krachtpatser is ongelooflijk sterk, smaakvol en sappig. Rauh Eland is ideaal voor honden met een allergie.

Rauh Rund is gemaakt van de huid van rund. Het is bacterievrij, veilig in gebruik, verwijdert tandplak en voorkomt ontsteking van het tandvlees. Het is lekker, vetarm, en garandeert uren of zelfs dagenlang kauwplezier voor je hond.

Verkrijgbaar in 4 afmetingen:

  • Extra small: ± 14cm
  • Small: ± 15cm
  • Medium: ± 25cm
  • Large: ± 40cm

HAPPY TAILS KOFFIEBOOMKNOOK

Koffieboomknooken zijn natuurlijke hondenkluiven, gemaakt van de wortel van de koffieboom. Het is een geweldig kauwspeeltje waar uw hond zijn natuurlijke kauwdrift perfect kan op uitwerken. Koffieboomwortels zijn een hernieuwbare grondstof en worden geproduceerd zonder chemische behandeling. De lichte aardse geur bevalt de meeste honden echt wel. Op deze wortel (of knook) kunnen ze een lange tijd kauwen, met heel weinig risico op letsel zoals met een houten stok. Ze splinteren niet, zijn 100% natuurlijk en supergezond.

AKYRA SKINZ

Akyra Skinz kauwbotten voor honden lijken typisch te zijn voor de botten die je overal ziet, maar toch hebben ze aparte kwaliteiten. Ze bestaan uitsluitend uit natuurlijke huid, zijn in Europa vervaardigd in plaats van in China, zoals veel alternatieven en zijn niet gelijmd of gebleekt, wat resulteert in een meer natuurlijke tint in plaats van wit en zijn dus veel gezonder voor uw hond.

HABA’S TATANKA

100% Puur gedroogd onderhuids bindweefsel van runderen, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of kunstmatige ingrediënten, gewikkeld in gedroogde kip of eend. Smaakvol en gebit verzorgend, volledig verteerbaar en gezond.