HONDENBROKKEN

BROXX4DOGS

BroXX4dogs is een prijsvoordelige brok met 100% natuurlijke en GGO-vrije ingrediënten. Naast een groot deel vlees bevat de brok ook havermout, boekweit en sorghum. Deze specifieke mix van granen en vezels is mild voor de vertering en voedzamer dan de goedkopere graansoorten als maïs en tarwe die je wel vaker aantreft.

BroXX4dogs werd daarenboven verrijkt met natuurlijke extra’s als kruiden, groenten en fruit waaronder ei, brandnetel, yucca-wortel, zeewier, bonen, wortelen, banaan, appel, cranberry,…

ESSENTIAL FOODS

Essentials van Essential Foods Is een gamma van unieke graan- en glutenvrije maaltijden. Het oude gezegde “je bent wat je eet” gaat ook op voor onze honden. In dat opzicht biedt Essentials dezelfde kwaliteit als rauw voer.

Essentials werd ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig voer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen. Zo bereik je het meest uitgebalanceerd gedrag en een optimale gezondheid. Om deze ambities waar te maken zijn de ingrediënten en de samenstelling van Essential Foods van zeer hoge kwaliteit.

TRUTH

Truth! Geproduceerd door de makers van Essential Foods.

Het assortiment bestaat uit vijf verschillende smaken waaronder een light, een pup en een variant voor oudere honden, elk op basis van één enkele eiwitbron. De brokken bevatten alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van o.a. rund, varken, kip, zuivel, maïs of geur- en kleurstoffen. Ze zijn dan ook ideaal voor honden met allergieën of voedselovergevoeligheden.

 • Smakelijke hondenbrokken
 • Enkelvoudige eiwitbronnen (één diersoort per smaak)
 • Transparant over alle ingrediënten
 • Geen dierproeven
 • Tarwevrij
 • Gemaakt met vers vlees
 • Vrij van geraffineerde dierlijke vetten

Een smaakvolle en budgetvriendelijke brok op basis van vers vlees, wat willen onze viervoeters nog meer?

Een leuk extra weetje: Truth doneert 1% aan goede doelen die instaan voor zwerfhonden, wilde dieren en de natuur.

Truth: Growing for puppies

Gezonde brokken voor opgroeiende pups. Truth Growing bevat geen dierlijke bijproducten, geen synthetische conserveermiddelen, geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bevat alleen heldere en eerlijke ingrediënten en alle benodigde vitaminen en mineralen voor een gezonde groei en een vitale pup. 

Truth Growing hondenbrok voor pups is geschikt voor pups van alle rassen die een verwacht volwassen gewicht gaan bereiken tussen de 1 en 45 kg. 

Truth:  Lamb for grown ups

Voor volwassen honden van alle maten en rassen. Truth Lamb hondenbrokken bevatten ook echt alleen lam als dierlijk ingrediënt, van het vlees tot het vet. Geen onherleidbare dierlijke ingrediënten, geen dierlijke bijproducten en alle voedingsstoffen die volwassen honden nodig hebben om gezond te blijven. 

Truth: Turkey for grown ups

Hondenbrokken van een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kalkoen voor volwassen honden is een complete voeding voor honden van alle rassen. Smakelijke voeding met alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft. Truth Kalkoen bevat ook echt alleen kalkoenvlees als dierlijk eiwit. 

Truth: light for grown ups

Truth Light hondenbrokken zijn hondenbrokken voor volwassen honden die moeite hebben met op gewicht te blijven of al overgewicht hebben. De Light brok van Truth bevat alleen kalkoen als dierlijk ingrediënt en heeft een laag vetgehalte. Omdat honden met overgewicht vaak last krijgen van hun spieren en gewrichten bevat de Truth Light glucosamine, MSM en chondroïtine om het bewegingsapparaat gezond te houden. 

Truth: Special for Seniors

De senior brok van Truth is rijk aan gezond kalkoenvlees. Dit is een complete voeding voor senior honden van alle rassen en maten, zonder verborgen ingrediënten, zonder dierlijke bijproducten en zonder onherleidbare vetten of oliën. Gewoon een eerlijke brok voor een goede prijs. 

Truth Special bevat speciaal voor de oudere hond aanvullingen om de spieren en gewrichten te ondersteunen: een combinatie van glucosamine, MSM en chondroïtine, een gouden combinatie voor een gezond bewegingsapparaat. Het houdt de gewrichten soepel. 

KIVO (enkel op bestelling)

Deze heerlijke graanvrije maaltijd barst van de natuurlijke ingrediënten, zit bomvol heerlijke foodies en is geschikt voor alle rassen! Het is een volledige voeding voor de volwassen hond. Deze brok is koudgeperst en geproduceerd zonder fratsen. Dat wil zeggen: vrij van granen, gluten en soja! Omdat deze brokken zijn geproduceerd met een lagere temperatuur, lopen de voedingsstoffen minder schade op. Zo blijven ze optimaal beschikbaar voor jouw harige vriend!

Opgelet: Kivo brokken hebben we niet standaard in de winkel, maar kunnen we wekelijks bestellen.

 • Kivo verse kip-puppy
 • Kivo verse kip
 • Kivo verse eend
 • Kivo gedroogde lam
 • Kivo verse zalm

Verkrijgbaar in verpakkingen van 4 kg en 14 kg.